Echipamentul de baza pentru biciclisti

Echipamentul de baza pentru biciclisti

Mersul cu bicicleta ofera foarte multe avantaje in comparatie cu alte mijloace de transport sau de recreere. Mersul cu bicicleta ne mentine in forma, reduce poluarea si combina utilul cu placutul. Din nevoia de a avea o experienta foarte frumoasa si sigura pe toata durata mersului cu bicicleta, este esential ca bicilistii sa detina un echipament de baza. Indiferent daca folositi bicicleta pentru o plimbare recreativa, o excursie de durata sau daca o folositi zilnic in drumul spre birou, echipamentul de protectie nu trebuie sa lipseasca. Casca de protectie Este foarte important sa fie utilizata in orice situatie, in orice moment al zilei, chiar daca plimbarea cu bicicleta este foarte scurta. Cand alegeti o casca trebuie sa va asigurati ca se potriveste foarte bine. Castile de protectie sunt destul de variate, diferentele aparand in functie de stilul de biking pe care il practicati. https://www.bikexcs.ro/echipament-biciclete/casti/ff/sex/barbati,femei.html https://www.bikexcs.ro/echipament-biciclete/casti/ff/manufacturer/crazy-stuff,crazzy-stuff.html 3640975_1 Costumul Gama de haine disponibile pentru un ciclist este uriasa. Totul depinde de bugetul dvs. si de vremea din zona unde faceti biking. Se recomanda un costum in care pielea sa respire, manusi pentru a preveni frecarea si uzura, pantaloni lycra pentru confort. Culorile deschise si reflectorizante (portocaliul sau galbenul) va fac mult mai vizibil in trafic. In functie de clima, puteti folosi pantaloni scurti si tricou de ciclism sau un costum adaptat la temperaturile scazute. https://www.bikexcs.ro/echipament-biciclete/imbracaminte-bicicleta.html 5466_1

Cotiere si genunghiere

Pentru protectia tibiei si genunchiului, a coatelor si antebratelor, va recomandam sa purtati mereu aceste accesorii. https://www.bikexcs.ro/echipament-biciclete/protectii.html genunchiere_oneal_rocker_1 Vesta reflectorizanta Pentru deplasarea cu bicicleta pe timpul noptii este necesara utilizarea unei veste reflectorizante. Siguranta oricarui participant la trafic este pusa in pericol atunci cand aceasta lipseste. vesta   Oglinzi Atasate foarte simplu pe ghidonul bicicletei sau la casca de protectie, oglinzile va ajuta foarte mult in trafic. Manevrarea bicicletei devine mult mai simpla si sigura daca stii ce masini sau ce alti participanti din trafic se apropie din spate. Pompa de bicicleta Inainte de a cumpara o pompa de bicicleta, asigurati-va ca aceasta se potriveste tipului de supapa prezent in anvelopa. Presiunea rotilor trebuie sa fie intotdeauna verificata, indiferent daca faceti ciclism montan sau rutier. https://www.bikexcs.ro/accesorii-biciclete/pompe-petice.html Suport pentru sticla de apa Cel mai comun si bun mod de a transporta apa pe distante lungi se face cu ajutorul suportului pentru sticla de apa, atasat la cadrul bicicletei. Folosirea lui este indicata pentru ca hidratarea ciclistului este foarte importanta. https://www.bikexcs.ro/accesorii-biciclete/hidratare.html cu4145rt04 Trusa pentru reparatii Pe parcursul plimbarilor cu bicicleta este posibil sa intervina tot felul de probleme, tocmai pentru astfel de momente, trusa pentru reparatii este foarte importanta. Petice, inbusuri, solutia degresanta, solutia pentru grasat lantul sunt doar cateva exemple de produse care nu ar trebui sa lipseasca dintr-un astfel de kit. https://www.bikexcs.ro/accesorii-biciclete/ulei-lant-gresare-biciclete.html hqbc_levery_crv_20_q010100_enl Lumini si semnalizatoarele de bicicleta Daca intentionati sa mergeti cu bicicleta pe timpul noptii, este necesara instalarea si folosirea unui far. Luminile sunt necesare atat pentru a te face mai vizibil pe drum cat si pentru a lumina drumul. Unele lumini vin cu un generator, care genereaza electricitate pe masura ce pedalati iar unele faruri folosesc baterii consumabile. https://www.bikexcs.ro/accesorii-biciclete/lumini-semnalizare.html Toate accesoriile si echipamentele de mai sus pot fi achizitionate din magazinul nostru online BikeXCS.ro sau din cele 2 magazine fizice BikeXCS din Bucuresti. De ce sa alegi BikeXCS?

  • Produse disponibile atat in magazinele fizice, cat si la comanda online.
  • 2 Magazine fizice in Bucuresti: pe Str. Baba Novac 11a si pe Bd. Lacul Tei 126-128, cu cate un service pentru biciclete.
  • Transportul este gratuit pentru toate comenzile de biciclete.
  • Revizie gratuita post-garantie.
  • Plata in rate cu cardul.
  • Garantie pentru toate produsele.
  • Consultanta pentru alegerea produsului potrivit.