Magazinele Bike XCS sunt alaturi de Riders Club

Magazinele Bike XCS sunt alaturi de Riders Club

Inainte de toate trebuie sa stiti ca Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta. Ei participa la competitiile Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon. Exista o platforma online, www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Fiecare membru Riders Club are o pagina personala care afiseaza nivelul de abilitate, evolutia in evenimentele Riders Club, clasamentul personal si alte informatii utile. Nivelurile sunt stabilite de la 4 la 1, unde 1 ii reprezinta pe sportivii de performanta si 4 pe cei care abia si-au facut intrarea in lumea ciclismului amator. Competitiile din calendar au trasee dedicate fiecarui nivel. Calendarul Riders Club 2013 este disponibil aici.

RidersClub-logo

Indiferent ca sunt incepatori sau sportivi de performanta, din martie 2013, riderii din Romania se vor putea bucura, un sezon intreg, de evenimentele Riders Club din toata tara. Pasionatilor de biciclete le-a fost pregatit un calendar generos de competitii de mountain-bike, in diferite zone, pe trasee noi si pentru o experienta completa, din momentul inscrierii si pana la data urmatorului concurs. Primele trei evenimente Riders Club sunt programate in imprejurimile Bucurestiului, in padurile Baneasa, Pantelimon si Moara Vlasiei. Competitia care deschide calendarul va avea loc pe 13 aprilie, in Padurea Baneasa, si isi asteapta deja participantii. Oricine se poate aseza la start, la primul eveniment marca Riders Club. Inscrierile sunt deschise si toate informatiile despre concurs sunt detaliate pe pagina dedicata.

RidersClub - foto(1)

 Comepetitii Riders Club sunt organizate de catre MPG, o companie de marketing sportiv care ofera servicii specializate de consultanta sportiva si activare a sponsorizarilor, generand oportunitati de promovare locale si nationale prin sport. In cei 15 ani de activitate, MPG a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 600 de evenimente sportive asociate cu campanii de comunicare specifice si vectori media specializati. Din portofoliul de clienti ai MPG fac parte unele dintre cele mai importante corporatii din Romania. Avand expertiza si capacitatea de a intelege publicul sportiv, practicantii unui sport si pasiunile acestora, MPG implementeaza pentru clientii sai concepte de promovare eficiente si usor masurabile.  Mai multe puteti afla pe www.mpg.com.ro