Atentie! Traseu nou la Prima Evadare!

Atentie! Traseu nou la Prima Evadare!

Atentie! Traseu nou la Prima Evadare!

In cursul diminetii de astazi, organizatorii concursului Prima Evadare au mentionat ca traseul stabilit ar putea suferi modificari. Aceasta decizie a fost luata din cauza conditiilor de vreme nefavorabile din capitala din ultima saptamana. Ploile abundente au format balti si portiuni mari de noroi pe traseul initial stabilit.

Organizatorii au pus la dispozitie doua variante pentru concursul de pe 8 mai. Varianta mai simpla ce are 54 km si varianta care ne dorim cu totii sa fie aleasa ce are 39 km. Traseele pot fi vazute aici si aici.

Noi va recomandam sa va echipati bicicleta corespunzator si sa aveti echipamentul necesar capabil sa va aduca pana la linia de sosire cu succes. De asemenea aveti grija cu inamicul principal pe drumurile de acest tip si anume noroiul. Evitati pe cat posibil incarcarea anvelopelor cu noroi, daca portiunile pe care trebuie sa le traversati vor implica incarcarea excesiva a anvelopei va recomandam sa carati bicicleta pana la capatul lor. Mergeti cat mai mult pe iarba si prin apa pentru a curata cauciucurile.

BikeXCS va pune la dispozitie seturi complete pentru concursuri cu reducere de 15%. Pentru siguranta sporita aveti nevoie de o casca de calitate si anvelope bune. Vizitati pagina ofertelor si alegeti produsele care va vor face castigator.