Bike PickUP & Return

Bike PickUP & Return

Serviciul Bike PickUP & Return serviciul este valabil pentru Bucuresti si judetul Ilfov Este un serviciu oferit de magazinele Bike XCS si se refera la preluarea, reparatia, upgrade-ul si mentenanta si apoi returnarea bicicletelor de la clienti. Preluarea se face dupa o programare prealabila completand formularul de aici.

Cum procedam:

Program:

Zile pentru ridicare biciclete: Luni si Miercuri

Zile pentru livrare biciclete: Miercuri si Vineri

Bicicletele prezentate direct in service se pot ridica Luni, Miercuri sau Vineri dupa confirmarea telefonica.


1. Programare Fa o programare, completeaza formularul online Sau suna-ne la: 0736 78 71 78

2. Preluare Analizam prgramarea si te sunam pentru confirmare Preluam bicicleta de la adresa specificata DIN FATA IMOBILULUI

3. Service Constatam starea bicicletei si te sunam pentru confirmarea operatilor. Executam reparatile / mentananta in service-ul nostru Shimano Service Center.

4. Livrare Te sunam ca sa stabilim cand iti aducem bicicleta inapoi. Primesti bicicleta, IN FATA IMOBILULUI si bonul fiscal pentru tot serviciul. Poti plati la livrare cu cash sau cu card.

5. Preturi TRANSPORT GTATUIT pentru manopera de peste 150 lei (revizie mare de exemplu).

Preturi pentru serviciul de transport (dus intors) In Bucuresti 30 lei. In localitatile limitrofe Bucuresti 50 lei. Operatiunile de reparatii mentenanta sunt listate aici  Operatiunile in service se vor face conform Shimano Service Center cu personal calificat, toate piesele inlocuite vor fi de origine. Pentru sesizari si informatii va rigam completati formularul de aici.