Bicicletele trekking sunt ideale pentru ciclismul de distanță, călătorii de aventură și plimbări pe terenuri variate. Aceste biciclete sunt construite cu cadre solide și confortabile, cu anvelope mai late și suspensii fata, pentru a oferi o experiență de pedalare lină și confortabilă pe drumuri neasfaltate sau asfaltate. Bicicletele de oraș sunt proiectate pentru a fi rapide și eficiente în mediul urban. Acestea au cadre ușoare, anvelope rapide și înguste și se potrivesc perfect pentru deplasări zilnice

De la clienți:

Cum in Bucuresti traficul reprezinta chiar o problema reala, am decis sa renunt la confortul masinii pentru a salva mai mult timp. Am cumparat o bicicleta trekking de la Bikexcs si am folosit-o atat pentru plimbari de agrement, cat si pentru a merge la munca. Am reusit sa ajung mult mai rapid la job si, in acelasi timp, se simte si o diferenta considerabila in buget.

Acum ca a venit si vremea calda, am decis sa renunt la masina si la a mai cheltui atat de mult pe benzina. Am ales o bicicleta oras care se dovedeste a fi foarte eficienta si foarte usor de controlat, chiar si pentru incepatori. Recomand Bikexcs pentru livrarea super rapida.