Bicicletele trekking sunt ideale pentru ciclismul de distan╚Ť─â, c─âl─âtorii de aventur─â ╚Öi plimb─âri pe terenuri variate. Aceste biciclete sunt construite cu cadre solide ╚Öi confortabile, cu anvelope mai late ╚Öi suspensii fata, pentru a oferi o experien╚Ť─â de pedalare lin─â ╚Öi confortabil─â pe drumuri neasfaltate sau asfaltate. Bicicletele de ora╚Ö sunt proiectate pentru a fi rapide ╚Öi eficiente ├«n mediul urban. Acestea au cadre u╚Öoare, anvelope rapide ╚Öi ├«nguste ╚Öi se potrivesc perfect pentru deplas─âri zilnice

Pl─âte╚Öte online ╚Öi ├«╚Ťi livram Bicicleta in Bucure╚Öti ╚Öi Ilfov, montat─â ╚Öi reglat─â, ├«n MAXIMUM 2 zile lucr─âtoare!

De la clien╚Ťi:

Cum in Bucuresti traficul reprezinta chiar o problema reala, am decis sa renunt la confortul masinii pentru a salva mai mult timp. Am cumparat o bicicleta trekking de la Bikexcs si am folosit-o atat pentru plimbari de agrement, cat si pentru a merge la munca. Am reusit sa ajung mult mai rapid la job si, in acelasi timp, se simte si o diferenta considerabila in buget.

Acum ca a venit si vremea calda, am decis sa renunt la masina si la a mai cheltui atat de mult pe benzina. Am ales o bicicleta oras care se dovedeste a fi foarte eficienta si foarte usor de controlat, chiar si pentru incepatori. Recomand Bikexcs pentru livrarea super rapida.