Bicicletele de sosea și ciclocross sunt cele mai bune alegeri pentru cicliștii pasionați de viteza și performanța pe asfalt sau pe terenuri cu noroi și pietriș.
Cursierele noastre sunt ideale pentru cicliștii care caută biciclete rapide și ușoare pentru curse sau antrenamente. Aceste biciclete au cadre rigide și unghiuri strânse, pentru a oferi o poziție aerodinamică care maximizează viteza și eficiența în pedalare. De asemenea, oferim și biciclete de ciclocross, care sunt construite pentru performanțe excelente pe terenuri off-road și în condiții de vreme adversă. Aceste biciclete au suspensii fata și anvelope mai late, pentru a oferi o tracțiune excelentă pe terenuri cu noroi și pietriș.
Indiferent de stilul de ciclism, vă oferim o gamă largă de modele și dimensiuni de biciclete de sosea și ciclocross, precum și accesorii esențiale pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de ciclism. De la bicicletele entry-level la cele de performanță superioară, suntem siguri că veți găsi bicicleta perfectă pentru nevoile și preferințele dumneavoastră.

Plătește online și îți livram Bicicleta in București și Ilfov, montată și reglată, în MAXIMUM 2 zile lucrătoare!

De la clienți:

Chiar daca stiam deja ce imi doream de la bicicleta pe care am achizitionat-o, recomand intotdeauna sa va sfatuiti si cu specialisti. Eu asa am facut si am luat cea mai buna decizie alaturi de cei de la Bikexcs, care mi-au si livrat bicicleta ciclocros dorita imediat.