Bicicletele pliabile oferă avantajul de a fi ușor de depozitat și transportat, fără a fi nevoie de un portbagaj mare sau un spațiu de depozitare dedicat. Aceste biciclete sunt, de asemenea, ideale pentru persoanele care locuiesc în apartamente sau spații mici și care nu au mult spațiu de depozitare. Oferim o varietate de branduri de top din industria de biciclete pliabile, astfel încât să puteți alege bicicleta potrivită pentru dumneavoastră. De asemenea, oferim o gamă largă de accesorii și piese de schimb pentru a vă personaliza bicicleta pliabilă și a vă îmbunătăți experiența de ciclism.

Plătește online și îți livram Bicicleta in București și Ilfov, montată și reglată, în MAXIMUM 2 zile lucrătoare!

De la clienți:

Bicicleta pliabila este usor de manevrat si se pliaza intr-un spatiu mic, ceea ce face transportul foarte usor. O iau cu mine oriunde ma duc, fie ca este vorba despre o plimbare prin parc sau o calatorie cu trenul. Am si salvat bani la transport, deci recomand, mai ales pentru persoanele active.

Am cumparat acum ceva timp o bicicleta pliabila de la bikexcs, pe care ulterior n-am mai folosit-o si am lasat-o in garaj. Saptamana trecuta m-am hotarat sa las masina si sa revin la bicicleta, dar am intampinat cateva probleme. Nu ma pricep prea bine, asa ca am dus-o la service la Bikexcs. Baietii s-au ocupat si au reparat-o rapid, iar serviciul a fost gratuit. Ii recomand.