La magazinul nostru de biciclete din Bucure╚Öti, avem o selec╚Ťie excelent─â de biciclete pentru copii, disponibile ├«n diferite dimensiuni ╚Öi culori pentru a se potrivi cu preferin╚Ťele fiec─ârui mic ciclist. De la primele ro╚Ťi p├ón─â la biciclete pentru copii mai mari, avem o varietate de modele de biciclete copii, construite cu piese de ├«nalt─â calitate ╚Öi cu aten╚Ťie la detalii, astfel ├«nc├ót s─â oferim copiilor dumneavoastr─â o experien╚Ť─â de ciclism sigur─â ╚Öi distractiv─â. Bicicletele noastre pentru copii sunt proiectate pentru a-i ajuta pe cei mici s─â-╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â abilit─â╚Ťile de ciclism ├«ntr-un mod confortabil ╚Öi sigur. Alege╚Ťi din gama noastr─â de biciclete pentru copii ╚Öi permite╚Ťi-le copiilor dumneavoastr─â s─â se bucure de pl─âcerea ciclismului ├«n aer liber.

De la clien╚Ťi:

Am mers in magazinul fizic cu b─âie╚Ťelul meu pentru a ne uita de biciclete pentru copii.
Am fost foarte ├«nc├óntat de multitudinea de modele de biciclete de copii, iar cu ajutorul celor de la BikeXcs, am reusit sa aleg cea mai potrivita, u╚Öoar─â si fiabila bicicleta de copii pentru baiat. Mul╚Ťumesc!

Sunt mama si recunosc ca nu ma pricep foarte bine la biciclete, mai ales la bicicletele pentru copii, la care este necesar sa primeze siguran╚Ťa. Am mers in reprezentanta celor de la BikeXcs pentru a ma consulta in vederea alegerii unui model de bicicleta de copii, pentru feti╚Ťa mea. Cu ajutorul acestora, am ales modelul care se pliaz─â pe cerin╚Ťele si a╚Ötept─ârile mele si am solicitat sa-mi fie trimisa bicicleta acas─â. Livrarea s-a realizat in doar o zi lucr─âtoare si bicicleta a ajuns in stare perfecta! Recomand.