Bicicletele BMX sunt ideale pentru cei care doresc să efectueze trucuri și să se joace cu bicicletele lor pe terenuri accidentate. Bicicletele BMX Street sunt proiectate pentru a oferi un echilibru între viteză și manevrabilitate pe terenuri urbane, în timp ce bicicletele BMX Dirt sunt special proiectate pentru a face față terenurilor accidentate și pentru a efectua cascadorii în aer. Dacă sunteți un fan al sporturilor și sunteți în căutarea unei biciclete puternice și durabile pentru a vă îmbunătăți performanțele, atunci vă invităm să verificați gama noastră de biciclete BMX Street/Dirt.

De la clienți:

Am cumparat o bicicleta bmx si am prins-o si cu reducere de 15%. a fost livrata in 24h si a ajuns in stare perfecta. nu ma asteptam sa fie livrata asa rapid, nu este prima bicicleta pe care o cumpar, dar cei de la bikexcs m-au convins.

In urma cu cateva luni am cumparat o bicicleta BMX de la baietii de la Bikexcs. Am luat-o direct din showroom, pentru ca nu eram foarte hotarat pe ceea ce imi doream, dar cei de la Bikexcs au fost foarte deschisi si m-au ajutat sa fac alegerea potrivita. Multumesc din nou.