X

Sansa ta este Black Friday!

Asteapta!

Inainte sa pleci trebuie sa stii ca Black Friday este doar odata pe an !!!

Numai pana duminica poti obtine o reducere de -30% REALA la ce avem in stoc.

Si in plus inca mai avem produse in lista cu reduceri de pana la 70%...

Lista cu reduceri o gasesti aici

0735.818.636 Tei  / 0731.956.126 Baba Novac | Program: Luni-Vineri: 10:00-19:00, Sambata: 10:00-14:00
Cos de cumparaturi

Cos gol

 

Nu ai produse in cos

Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostrii in intervalul orar 10 - 19. Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostrii in intervalul orar 10 - 19. Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostrii in intervalul orar 10 - 19. Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostrii in intervalul orar 10 - 19. Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostrii in intervalul orar 10 - 19. Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostrii in intervalul orar 10 - 19. Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostrii in intervalul orar 10 - 19. Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostrii in intervalul orar 10 - 19. Toate comenzile plasate vor fi confirmate telefonic de catre operatorii nostrii in intervalul orar 10 - 19.

Sei & Tije

Saua de bicicleta

este specifica riderului fiind in stransa legatura cu anatomia sezutului fiecaruia. In magazinul Bike XCS va putem ajuta sa va alegeti o sa de bicicleta comoda stilului de mers, fie ca pedalati pe un MTB un Cruiser, Chopper sau cursiera avem o gama diversificata de sei. Programul de test WTB va ofera posibilitatea sa testati pentru o zi una din seile oferite pentru asa ceva. Tijele de sa sunt pe dimensiuni specifice cadrului de bicicleta. Exista si tija de sa cu amortizor, toate acestea in magazine.
Descrescător

Grid  Listă 

Pagină:
  1. 1
  2. 2
Descrescător

Grid  Listă 

Pagină:
  1. 1
  2. 2
Acest site utilizează cookie-uri. Dacă veţi continua să navigaţi pe acest site, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla mai multe aici
x